Jeg blev i 2014 udlært guldsmed. Med ambitionen om at finde mit eget formsprog og dygtiggøre mig i den kreative proces, startede jeg på Designskolen Kolding, hvor jeg i 2017 afsluttede min bachelor i accessory-design. En sommerferie senere startede jeg op som selvstændig i fællesværkstedet ’Guldsmed Gl. Mønt 37’ i København. Det er her, i hjertet af København, at jeg til dagligt udfolder mig på værkstedet, og det er også her du kan komme forbi, hvis du har lyst til at se nærmere på mine smykker, eller har lyst til at snakke om at få designet et helt specielt smykke.

Jeg brænder for det gode håndværk og et godt design. Jeg finder ofte min inspiration i det industrielle og konstruerede, og særligt små mekanismer fanger min interesse. Det giver værdi for mig, når mine kunder får et smykke, som de kommer til at holde af og bruge flittigt – af den grund går jeg op i at de smykker jeg laver, er udført i gode materialer og med godt håndværk, så de kan få en langlevetid.

Sideløbende med min virksomhed underviser jeg i guldsmedeteknikker for Smyk2000Gitte Bjørns værksted. Jeg føler mig privilegeret over at kunne lære de gamle håndværkstraditioner fra mig.

Denne side gør brug af cookies (læs mere). Ok